Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثبت شرکت

ثبت شرکت دارای مزایای است که هر صاحب شرکتی برای ادامه فعالیت شرکت به آن نیازمند می باشد و از طرفی نیز ثبت شرکت  به فعالیت و عملیات شرکت جنبه ای قانونی می بخشد. طبق قوانین اداره امور ثبت شرکت ها با تشکیل هر شرکت ثبت آن شرکت الزامی می باشد. با درخواست ثبت شرکت به اداره ثبتی و درج آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار، یک شناسه ای ملی به متقاضی داده می شود که کدی 11 رقمی است و بعد از آن شماره ثبت شرکت را دریافت نموده و فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شماره ثبت در حقیقت تأییدیه و اجازه شروع کار شرکت می باشد که به عنوان یک مجوز رسمی به شرکت هایی که قانونی ثبت شده اند، اعطا می شود.

ثبت شرکت ها بر اساس نوع شرکت به دو صورت ثبت شرکت های مدنی و  ثبت شرکت های تجاری انجام می شود.

ثبت شرکت های مدنی، شرکت های مدنی شرکت هایی هستند که حداقل شرکا دو نفر باید باشد و دارایی و سرمایه شرکت بر اساس اشاعه بین آنها تقسیم می شود. شرکت های مدنی دو دسته هستند، شرکت های اختیاری و شرکت های اجباری. شرکت های مدنی از نوع اختیاری در اثر عقد قرارداد مابین شرکا ایجاد می شود و کلیه شرکا در سود و زیان شریک می باشند؛ در حالی که شرکت های اجباری در اثر ارث یا امتزاج حاصل می شود و در صورت تشکیل شرکت اراده افراد دخالتی در تشکیل آن ندارد.

 

آنچه در ثبت شرکتهای مدنی حائز اهمیت است:

تابعیت حقوقی ندارند، شرکا نمایندگان شرکت هستند، نوع معاملات غیر تجاری است، شرکا های مدنی نیاز به تابعیت و اقامتگاه ندارند و اموال شرکا چه در سود و چه در زیان نهایتاً به خود شرکا برمی گرد.

ثبت شرکت های تجاری، بر حسب نوع شرکت هفت گانه، ثبت شرکت های تجاری صورت می گیرد  که  پیشتر به آن پرداخته شده است.

آنچه در ثبت شرکت های تجاری حائز اهمیت است: موضوع فعالیت این شرکت ها تجاری است، دارای شخصیت حقوقی می باشند، بر اساس تعیین سود بیشتر و مشخص شدن سمت و سهام هر کدام از اعضاء تشکیل می شوند، دارای قوانین مربوط به ورشکستگی می باشند، تابعیت و اقامتگاه شرکت های تجاری باید مشخص گردد. 

ثبت برند

ثبت برند همان نشان و علامتی است که یک شرکت برای کالا یا خدمات تجاری و غیر تجاری خود از آن استفاده می کند و این علامت تجاری در انحصار شرکت خواهد بود. بر اساس قوانین و ضوابط اداره ثبت شرکت ها در بخش ثبت اختراعات و علائ تجاری، مؤسسات و بنگاه های معاملاتی اعم تجاری یا غیر تجاری برای آنکه شرکت خود را از نظر تولید محصول یا ارائه خدمات متمایز از سایر شرکت ها نمایند، اقدام به ثبت برند می کنند.

 

برای ثبت برند، متقاضیان می بایست ابتدا اظهارنامه نشان تجاری شرکت خود را به اداره شرکت ها و بخش علائم و اختراعات تسلیم نمایند و از قبل مدارک اسکن شده را در سامانه مربوطه بارگذاری کرده و به دو صورت حضوری یا غیر حضوری مراحل روند ثبت برند شرکت خود را پیگیری نمایند.

 

ثبت تغییرات شرکت

منظور از ثبت تغییرات شرکت این است که زمانی شرکت به اتخاذ تصمیمات یا تغییراتی در شرکت اقدام نماید، می بایست طی  یک جلسه رسمی مجمع عمومی عادی  یا مجمع  عمومی فوق العاده و یا برپایی جلسات هیأت مدیره آن را قانونی سازد. اگر شرکت در داخل کشور ایران باشد، باید ثبت تغییرات شرکت بر اساس آخرین تغییرات در روزنامه رسمی درج شود؛  ولی اگر شرکت خارجی باشد، باید متصدی یا نماینده ای که مقیم ایران باشد برای ثبت تغییرات شرکت معرفی شود (معمولاً متصدی می تواند  یکی از بانک ها، شرکت های معتبر یا برخی از اشخاص معتمد و سرشناس باشند). ثبت تغییرات شرکت ممکن است در زمینه های زیر انجام شود:

 تمدید مدت شرکت، تغییرات در اساسنامه شرکت، تغییر در اسم شرکت، انحلال شرکت،تغییر مدیر یا مدیران شرکت، تبدیل یا خروج شرکا از شرکت و غیره.

ثبت شرکت، ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت با نیک پارس

 

ثبت شرکت ، ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت با نیک پارس گزیده ای از مجموعه خدمات ارزنده نیک پارس است که این شرکت حقوقی و رسمی کلیه امور ثبتی شرکت ها را به بهترین نحوه با کادری تخصصی در حداقل زمان به انجام می رساند. برخی از خدمات شرکت نیک پارس عبارتند از:

مشاوره آنلاین در زمینه های مختلف ثبت شرکت،ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت

مشاوره شبانه روزی در زمینه امور حقوقی شرکت ها

ثبت شرکت های دانش بنیان

مشاوره تخصصی در زمینه قوانین مالیاتی و قوانین تجاری شرکت ها

ثبت برند ملی و بین المللی

ثبت انواع شرکت های تجاری و مدنی

ثبت برند و ثبت علائم تجاری با توجه به نوع شرکت

ثبت تغییرات شرکت و غیره

انجام امور ثبتی در نیک پارس داری خط و مشی ویژه و منظمی است که ضمن کسب رضایت مشتریان و مخاطبین، اولویت کار خود را برسه اصل مهم تخصص مداری، مشتری مداری و قانون مداری می گذارد و کیفیت و کمیت ممتاز خدمات خود را به بهترین شکل به هموطنان گرامی ابراز می دارد.

منبع: الف

کلیدواژه: ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت ثبت شرکت های تجاری شرکت های مدنی ثبت شرکت ها شرکت ثبت نیک پارس بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۲۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) با ارزش‌ترین شرکت‌ها در اقتصاد‌های بزرگ اتحادیه اروپا
  • روایت چگونگی تسخیر چشم صدام در عملیات بازی‌دراز
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • آشنایی با انواع غرفه های نمایشگاهی به همراه تعرفه ساخت
  • چگونگی استنباط سنن الهی در نظام حکمرانی
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم