Web Analytics Made Easy - Statcounter

دمنوش‌ها معمولاً از گیاهان دارویی تهیه می‌شوند و عمدتاً فاقد کافئین هستند. این محصولات به صورت تازه یا خشک در آب گرم ریخته می‌شوند و پس از دم کشیدن، آمادۀ نوشیدن می‌شوند. گرم‌نوش‌ها را شاید بتوان متداول‌ترین و قدیمی‌ترین شیوۀ مصرف گیاهان دارویی دانست. با انتشار نتایج تحقیقات علمی جدید بر روی انواع دمنوش‌های گیاهی، تولید و مصرف این محصولات در سراسر جهان بسیار بیشتر از قبل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع مورد توجه کارآفرینان و مبتکران کسب‌وکارهای جدید نیز قرار گرفته است. شتاب گرفتن ثبت قانونی برند در حوزه دمنوش نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران نیز نگاه بسیار مثبتی به سوددهی کسب‌وکارهای مرتبط با گیاهان دارویی دارند. در این مقاله می‌کوشیم با پرداختن به اهمیت ثبت برند دمنوش و گیاهان دارویی در ایران، راهکارهای موفقیت تجاری در این حوزه را بیان کنیم.

 

اهمیت ثبت برند دمنوش و گیاهان دارویی

مشتریان دمنوش و گیاهان دارویی بسیار گسترده هستند و تبلیغ درست می‌تواند محصول شما را به بهترین شکل به آنها معرفی کند. اهمیت ثبت نام تجاری و برند دمنوش‌های گیاهی همین‌جا آشکار می‌شود. این کار برای داشتن تبلیغات مؤثر ضروری است. نام تجاری، نشان تجاری (لوگو) و علائم تجاری نقشی تعیین‌کننده در شناخته شدن تولیدات شما دارند. بنابراین برای محافظت از علامت تجاری خود در برابر سوءاستفاده و سودجویی باید مراحل ثبت قانونی برند را طی نمایید. همچنین ثبت رسمی برند دمنوش‌های گیاهی برای اشخاصی که قصد صادر کردن محصولات خود را دارند الزامی است. عرضه محصولات در فروشگاه‌های آنلاین و پلتفرم‌های اینترنتی نیز نیازمند طی کردن همین مسیر است.

 

ثبت برند دمنوش‌های گیاهی

تولید و فروش دمنوش‌های گیاهی در ایران طی سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است. اقبال مصرف‌کنندگان به این محصولات موجب شده است که تولیدکنندگان زیادی پا به این عرصه بگذارند. همچنین تنوع موجود در این حوزه امکانات فراوانی را برای عرضه این تولیدات فراهم آورده است. افزایش آمار ثبت برند دمنوش و گیاهان دارویی گویای همین موضوع است. از سوی دیگر، ارتباط این محصولات با سلامت جامعه موجب حساسیت بیشتر مسئولان و توجه دقیق‌تر خریداران شده است. برندهای ثبت‌شده دمنوش امکان پخش گسترده‌تری دارند و مخاطبان آنها اعتماد بیشتری به تولیدات‌شان می‌کنند.

 

مراحل ثبت برند دمنوش و گیاهان دارویی

برای ثبت برند دمنوش و گیاهان دارویی باید به سایت مرکز مالکیت معنوی قوه قضائیه کشور مراجعه نمایید و مراحل زیر را گام به گام طی کنید:

مشخصات و اطلاعات مالک برند را وارد نمایید. مدارک مورد نیاز برای ثبت برند تجاری را آپلود کنید. هزینه ثبت برند دمنوش‌های گیاهی را پرداخت نمایید. در پایان، شماره اظهارنامه خود را برای پیگیری‌های بعدی یادداشت کنید.

پس از بررسی کارشناسان این مرکز، اگر مدارک شما کاستی یا اشتباهی نداشته باشند، از شما درخواست می‌شود نسخه برابر اصل شده مدارک خود را به این اداره بفرستید. سپس گواهی چاپ آگهی تقاضای شما در روزنامه رسمی صادر می‌شود. پس از انتشار آگهی و نبود هیچ ادعایی در این زمینه، گواهینامه ثبت برند شما صادر خواهد شد.

 

مدارک لازم جهت ثبت برند دمنوش گیاهی برای اشخاص حقیقی کارت ملی هوشمند و شناسنامه متقاضی مجوز فعالیت قانونی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (برای تولید و بسته‌بندی فراورده‌های گیاهی)  مجوز فعالیت رسمی از وزارت جهاد کشاورزی (برای کِشت گیاهان دارویی) ارائه کارت بازرگانی (برای ثبت برند لاتین دمنوش‌های گیاهی)

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت برند دمنوش گیاهی برای اشخاص حقوقی شناسنامه و کارت ملی هوشمند متقاضی روزنامه رسمی تاسیس یا آخرین تغییرات شرکت مجوز فعالیت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (برای بسته‌بندی فراورده‌های گیاهی)  مجوز فعالیت قانونی از وزارت جهاد کشاورزی (برای تولید داروهای گیاهی) ارائه کارت بازرگانی (برای ثبت برند لاتین گیاهان دارویی)

 

مدت زمان ثبت برند دمنوش

انتخاب اصولی نام برند باعث می‌شود تا روند ثبت قانونی آن زمان کمتری ببرد. زیرا اگر اسم پیشنهادی برای ثبت برند تجاری دمنوش و گیاهان دارویی تکراری باشد، اداره مالکیت معنوی آن را عودت خواهد داد. از زمانی که مدارک شما تکمیل و اظهارنامه شما ارسال می‌شود، حدود سی تا چهل روز کاری زمان می‌برد تا نتیجه درخواست شما بیاید. پس از آن، شما باید نوبت اول آگهی خود را به منظور اطلاع‌رسانی منتشر نمایید و یک ماه منتظر بمانید تا اگر کسی اعتراضی دارد آن را اعلام کند. سپس گواهی نهایی شما صادر می‌شود و با درج آگهی دوم در روزنامه رسمی این پروسه به پایان می‌رسد. بنابراین به طور کلی مدت زمان لازم برای ثبت برند دمنوش‌های گیاهی نزدیک به سه ماه است.

 

هزینه ثبت برند دمنوش و گیاهان دارویی

هزینه ثبت برند دمنوش و گیاهان دارویی به تعداد محصولات، مجوز‌های لازم و طبقات درخواستی بستگی دارد. منظور از طبقه، نوع خدمات یا کالاهایی است که هر شخص حقیقی یا حقوقی برای برند خود در نظر می‌گیرد. به طور مثال، کمترین هزینه ثبت برند دمنوش‌های گیاهی در سال ۱۳۹۹ در سامانه موسسه آسان‌ثبت ۲۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال (دو میلیون و پانصد هزار تومان) است. این مبلغ برای ثبت برند تجاری یک کمپانی تولید دمنوش لاغری با احتساب کلیه هزینه‌ها و واریزی‌های دولتی و قانونی محاسبه شده است. گفتنی است که هزینه ثبت برند لاتین با هزینه ثبت برند فارسی تفاوتی ندارد.

 

استعلام برند دمنوش و گیاهان دارویی

ثبت برند دمنوش و گیاهان دارویی در ایران روال قانونی روشنی دارد. اگر برندی به نام فردی ثبت شود، هیچ شخص یا شرکتی حق استفاده از آن را نخواهد داشت. بنابراین اگر می‌خواهید نام تجاری برای دمنوش‌های گیاهی خود انتخاب کنید، پیش از هر اقدامی آن را استعلام نمایید. برای استعلام آنلاین برند در ایران باید به سایت مرکز مالکیت معنوی رجوع کنید. شما می‌توانید با وارد کردن نام برند، عبارت‌های مشابه آن، طبقه‌بندی کالا و خدمات، طبقه‌بندی تصاویر و نیز نام و نام‌خانوادگی اشخاص حقیقی یا نام‌های تجاری اشخاص حقوقی در این سایت به جست‌وجو بپردازید.

منبع: فردا

کلیدواژه: برند دمنوش گیاهان دارویی رپورتاژ آگهی برای ثبت برند مجوز فعالیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۸۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟

شهاب‌الدین جنیدی عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با سخنان معاون توسعه سازمان غذا و دارو در رابطه با انتظار برای افزایش بودجه دارو به 180 هزار میلیارد تومان اظهار کرد: به نظر می‌رسد میزان ارز مورد نیاز دارو که از سوی سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت تا به دولت و مجلس پیشنهاد داده شود دو حالت بیشتر ندارد.

وی با بیان اینکه حالت اول این است که یا پشت این نظریه و کار کارشناسی وجود دارد و یا بر اساس میزان نیاز مردم و بیماران، نیاز بازار دارویی، آمارنامه دارویی کشور و مقدار مصرف در سال گذشته، داروها و فرمولاسیون‌های جدید و میزان اقبال پزشکان به انواع داروها به این عدد رسیده باشند و عدد دقیق و نزدیک به واقعیت باشد، تصریح کرد: متأسفانه این عدد پیشنهادی با عدد تخصیص داده شده و عدد پرداختی همیشه فاصله‌ای غیر قابل اغماض وجود داشته است.

جنیدی با اشاره به حالت دوم برای اعلام نیاز ارز دارویی افزود: حالت دوم این است که به دلیل چکش‌کاری‌هایی که انجام می‌شود عدد پیشنهادی از سوی سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت بیش از مقدار نیاز است و با توجه به اینکه می‌دانند که قرار است جرح و تعدیل شود، عددی را اعلام می‌کنند که پس از چکش‌کاری به عدد واقعی و مورد نیاز برای تأمین داروی مورد نیاز برسد، یا اینکه به عددی برسد که بازار دارویی کشور التهاب کمتری داشته باشد.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران گفت: اگر این ذهنیت در تصمیم‌گیران و نمایندگان مجلس وجود داشته باشد که عدد پیشنهاد شده بیشتر از مقدار نیاز است به این معنی است که دو طرف یعنی وزارت بهداشت و مجلس به کار کارشناسی اعتقادی نداشته و طبیعتا یک کار بسیار حیاتی یعنی تخصیص ارز برای دارو به چانه‌زنی‌های بازار تنزل پیدا می‌کند. عدم هماهنگی و عدم اعتماد بین بخشی منجر به کاهش اعتبار لازم خواهد شد، همچنین وقت بسیار زیادی برای کار کارشناسی تلف شده و زمان زیادی را نیز برای اقناع سازی دو طرف می‌گیرد.

وی با بیان اینکه اگر جرح و تعدیل بودجه مورد نیاز به گونه‌ای باشد که در بازار دارویی کشور تأثیر بگذارد نگرانی‌ها بیشتر خواهد شد، گفت: در یک برهه‌ای از زمان شاید با کمبود یکسری اقلام دارویی هم در حوزه مواد اولیه و هم محصول نهایی دارو مواجه خواهیم شد، وقتی هم بازار دارویی ملتهب شد به صورت دومینو مشکلات پی‌درپی افزایش پیدا می‌کند. طبیعتا در این شرایط که سازمان غذا و دارو فوری به دنبال تأمین فوریت‌های دارویی خواهد رفت و احتمالا برای تأمین این اقلام باید به سراغ بازار جهانی برود و با توجه به تعجیلی که برای تأمین این داروها وجود دارد شرایط مذاکره سخت‌ خواهد شد و هزینه بیشتری نیز باید پرداخت شود.

جنیدی افزود: همچنین به دلیل نیاز کاهش دارو در بازار ولع بیماران برای خرید و نگهداشت بیش از نیاز دارو افزایش پیدا می‌کند و همین ما را مجبور می‌کند که تا چهاربرابر داروی مورد نیاز برای مصرف معمول را وارد کنیم، اتفاقی که در سال گذشته و سال‌های قبل نیز رخ داد. در این جا به لحاظ ریالی و ارزی مجبور به هزینه بیشتری خواهیم شد که به زیان کشور و بیماران به لحاظ روحی و جسمی است.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران تأکید کرد: با توجه به اینکه دارو یک کالای اصلی و استراتژیک بوده و به جهت رفاه بیماران باید کار کارشناسی دقیق و با پیش‌بینی‌ها لازم توسط دولت انجام و به مجموعه تخصیصی ارائه شود و از سوی دیگر باید نظارت‌ها و راستی‌آزمایی‌ها هم توسط نهادهای نظارتی در خصوص عدد درخواستی، تخصیص داده شده و پرداخت شده انجام شود و هرچه میزان این عدد کمتر باشد میزان کمبود دارو در سال پیش‌ رو را هم تعیین خواهد کرد. در این زمان ما نباید مقصر کمبود دارو را وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بدانیم چرا که ارز تخصیص داده شده کمتر از آنچه بوده که آنها پیشنهاد داده‌اند.  

جنیدی با تاکید بر اینکه نوع ارز و زمان تخصیص ارز دارو هم بسیار مهم است، گفت: اگر قرار است ارزی اختصاص داده شود باید همزمان باشد با درخواست شرکت واردکننده و نوع آن هم باید بر اساس ارز رایج کشوری که در آن قرار است خرید اتفاق بیفتد انجام شود.

وی در پایان با بیان اینکه در حال حاضر در بیش از 100 قلم دارو کمبود وجود دارد، گفت: اگر عدد را بر اساس استاندارد اعلام کنند و نهادهای نظارتی نظارت دقیقی داشته باشند مشکلاتی در خصوص تخصیص ارز و کمبود دارو نخواهیم داشت. از سوی دیگر گزارش کارشناسی و روکش حسابداری همراه ارز باید به صورت شفاف به مراجع تصمیم‌گیر ارسال شود و مراجع تصمیم‌گیر میزان کاهش تخصیص را به صورت شفاف همراه با مستندات دلایل این کاهش را اعلام کنند و مجموعه‌های نظارتی نیز به این موضوع ورود کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت‌های نجومی اجاره ماشین عروس!
  • نحوه ثبت نام اینترنتی کلاس اولی‌ها + مدارک مورد نیاز و سایت ثبت نام
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار