Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@12:26:59 GMT

ثبت بنگاه اقتصادی بین المللی

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۶۰۷۲۲

ثبت بنگاه اقتصادی بین المللی

در تمام کشورهای دنیا، دولت‌ها توجه ویژه‌ای به صادرات دارند و با در نظر گرفتن برخی مشوق‌ها می‌کوشند فعالان اقتصادی، صاحبان کسب‌وکار و افراد فعال در حوزه صنایع گوناگون را به تاسیس شرکت‌های بازرگانی و ارائه بین‌المللی محصولات و خدمات تشویق کنند. در این مقاله قصد داریم ۰ تا ۱۰۰ صادرات را به منظور کسب درآمد دلاری در ۳ مرحله به اختصار توضیح دهیم و مراحل راه‌اندازی یک بنگاه اقتصادی بین‌المللی را به طور کامل توضیح دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحله ۱. ثبت شرکت در ایران

لازمه شروع فعالیت‌های اقتصادی در هر کشوری، رعایت پیش‌نیازهای حقوقی آن است. ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست و برای آغاز فعالیت اقتصادی در ایران باید اقدام به ثبت شرکت نمایید. تاسیس شرکت به طور خلاصه به این معنی است که شما با همراهی حداقل یک شریک تصمیم به راه‌اندازی یک شرکت می‌گیرید تا به این ترتیب فعالیت‌های تجاری خود را شروع کنید و بعد از طی مراحل اداری کار بتوانید کالا یا خدمات خود را به خارج از کشور صادر کنید.

در مورد امور ثبتی همواره توصیه می‌شود کارها را به موسسه‌ای معتبر بسپارید تا بعدها دچار مشکلات حقوقی نشوید. موسسه آسان‌ثبت یکی از حرفه‌ای‌ترین و باسابقه‌ترین موسسات ثبتی مجاز در ایران است که مورد اعتماد بسیاری از مدیران شرکت‌های خصوصی و برندهای مشهور است.

پس از ثبت شرکت، باید برای دریافت دفاتر پلمپ، کد اقتصادی، گواهی ارزش‌افزوده و کارت بازرگانی اقدام نمایید تا به این ترتیب بتوانید وارد حوزه صادرات و واردات شوید. انجام این کارها را نیز می‌توانید به موسسه‌ای بسپارید که روند ثبت قانونی شرکت را برای شما انجام داده است.

مرحله ۲. ثبت برند

پس از ثبت شرکت در ایران، برای محافظت از نام محصول یا خدمتی که عرضه می‌کنید باید برند خود را نیز به ثبت برسانید. ثبت برند برای آینده محصول یا خدمتی که ارائه می‌دهید بسیار مهم است، زیرا جلوی سوءاستفاده از نام و نشان تجاری شما را می‌گیرد و از این طریق هیچ‌کس حق استفاده از نامی که شما آن را برای محصول خود برگزیده‌اید نخواهد داشت.

به طور مثال، اگر شرکت تولیدکننده نوشابه پپسی، برند پپسی را ثبت نکرده باشد، شخص یا شرکت دیگری می‌تواند محصول دیگری را به نام پپسی به بازار عرضه کند و حتی این نام تجاری را برای خود به ثبت برساند طوری که شرکت اول دیگر نتواند از این نام برای محصولات خود استفاده کند.

گفتنی است که اگر بخواهید برند شما در همه کشورها محافظت شود و هیچ شخص یا شرکتی در هیچ کجای جهان نتواند از نام و نشان تجاری شما استفاده کند، باید برند خود را به صورت بین‌المللی به ثبت برسانید. لازمه ثبت بین‌المللی علائم تجاری، ثبت برند در ایران است. در نتیجه پیش از مراجعه به سازمان جهانی مالکیت فکری، ابتدا باید برای ثبت قانونی برند خود در داخل کشور اقدام نمایید.

مرحله ۳. ثبت شرکت در خارج از ایران

پس از ثبت شرکت و برند در ایران، برای آغاز فعالیت‌های اقتصادی بین‌المللی باید شرکتی را در خارج از کشور به ثبت برسانید یا دفتر شعبه کمپانی خود را در کشورهای دیگر باز کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا بتوانید فعالیت تجاری خود را خارج از مرزهای کشور نیز ادامه دهید و به یک بنگاه اقتصادی بین‌المللی تبدیل شوید.

بسیاری از کمپانی‌های خارجی به دلیل شرایط سیاسی و اقتصادی فعلی ایران مایل به همکاری مستقیم با طرف‌های ایرانی نیستند، بنابراین برای تسهیل امور و اطمینان دادن به شرکای تجاری خارجی خود بهتر است شرکتی در خارج از ایران به ثبت برسانید تا بتوانید با اشخاص و کمپانی‌های تجاری در دیگر کشورهای دنیا به راحتی مراوده تجاری داشته باشید.

البته باید مسائل متعددی را برای این کار مد نظر قرار دهید که یکی از آنها راحتی رفت‌وآمد به کشوری است که می‌خواهید شرکت خود را آنجا به ثبت برسانید.

این روزها ثبت شرکت در ترکیه، ارمنستان، آذربایجان و گرجستان به دلیل سهولت رفت‌وآمد و راحتی دریافت ویزا بسیار مورد توجه ایرانیان است. شما نیز پس از بررسی موقعیت، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی این کشورها می‌توانید برای گسترش ارتباطات خارجی خود شرکتی خارجی به ثبت برسانید.

به عنوان مثال، شرکتی ایرانی را در نظر بگیرید که در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کند. این شرکت ایرانی با ثبت شرکت در یکی از کشورهای همسایه در زمینه انفورماتیک می‌تواند محدوده فعالیت خود را گسترش دهد و از این طریق وارد بازار کار جهانی شود.

به طور خلاصه، پس از طی کردن سه مرحله ثبت شرکت در ایران، ثبت برند و ثبت شرکت در خارج از کشور، مقدمات و پیش‌نیازهای حقوقی صادرات و واردات را فراهم کرده‌اید. از این پس می‌توانید به آسانی تولیدات خود را به شرکتی منتقل کنید که خارج از ایران ثبت کرده‌اید و از آن کشور نیز به دیگر نقاط جهان عرضه نمایید و درآمد دلاری و ارزی داشته باشید. 

بیشتر بخوانید:  اظهارنامه مالیاتی

در پایان، توصیه می‌شود تمامی مراحل کار را با آگاهی کامل به قوانین ایران و کشورهای خارجی مورد نظرتان انجام دهید تا دچار گرفتاری‌های حقوقی نشوید. در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید ضمن بازدید از وب‌سایت آسان‌ثبت به نشانی www.asansabt.com با کارشناسان حقوقی مجموعه با شماره تلفن ۰۲۱۴۳۴۹۸ تماس حاصل نمایید.

پربیننده ترین سکه و طلا دوباره ارزان شد با ۵۰ میلیون تومان چه خودروهایی می توان خرید؟ + جدول فروش فوری وانت کارا ۲۰۰۰سی سی و کاپرا دو کابین آغاز شد جدیدترین قیمت محصولات ایران خودرو + جدول قیمت جدید کولر گازی (۱۴۰۰/۴/۲۶)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بنگاه اقتصادی اظهار نامه مالیاتی ثبت شرکت در ایران موسسه آسان ثبت اقتصادی بین المللی ثبت برسانید ثبت شرکت ثبت برند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۰۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند

به گزارش تابناک اقتصادی؛ شاخص مدیران خرید کل اقتصاد در فروردین ۱۴۰۳، معادل ۳۹.۶ محاسبه شده است. این شاخص نشان می‌دهد که سطح فعالیت‌های اقتصادی در این ماه نسبت به ماه اسفند ۱۴۰۲، به‌طور مطلق، کاهش یافته است. بااین‌وجود، بعد از حذف اثر تعطیلات نوروزی (تعدیل فصلی)، این شاخص برای ماه فروردین معادل ۵۱.۵ برآورد شده است که بیانگر بهبود نسبی وضعیت اقتصاد کشور نسبت به ماه اسفند ۱۴۰۲ است.

در گزارش منتشر شده از سوی مرکز پژوهش‌های اتاق ایران، شاخص «میزان تولید محصول یا ارائه خدمت» در ماه فروردین معادل ۲۷.۸ محاسبه شده که با حذف اثر فصلی (تعدیل فصلی)، معادل ۴۹.۰ برآورد شده است. این شاخص نشان می‌دهد که میزان تولید کالا‌ها و خدمات در این ماه، نسبت به اسفند ۱۴۰۲، حتی با حذف اثر تعطیلات نوروزی، به‌طور نسبی کاهش یافته است.

در این میان شاخص «موجودی مواد اولیه یا لوازم خریداری شده» در این ماه، پس از حذف اثر فصلی (تعدیل فصلی)، معادل ۴۹.۷ برآورد شده است که مؤید کاهش موجودی مواد اولیه نسبت به اسفند ۱۴۰۲ است و شاخص «قیمت مواد اولیه یا لوازم خریداری شده» نیز پس از حذف اثر فصلی (تعدیل فصلی)، معادل ۷۲.۳ برآورد شده است که از افزایش قابل‌توجه قیمت اولیه نسبت به اسفند ۱۴۰۲ حکایت دارد.

روند شامخ کل اقتصاد و شامخ بخش صنعت، پس از حذف اثرات فصلی، نشان می‌دهند که در سه ماه پایانی سال ۱۴۰۲، وضعیت کل اقتصاد و همچنین وضعیت بخش صنعت به‌طور مستمر بهبود یافته و در فروردین سال ۱۴۰۳، اگرچه روند بهبود وضعیت اقتصادی تداوم داشته، اما از میزان آن کاسته شده است.

طبق نظرسنجی‌های انجام شده از فعالان اقتصادی، به نظر می‌رسد که در ماه‌های پیش‌رو، کمبود مواد اولیه می‌تواند به‌طورجدی روند بهبود وضعیت اقتصادی و خصوصاً وضعیت بخش صنعت را متأثر کند. کسری تراز تجاری قابل‌توجه در سال ۱۴۰۲ و افزایش شکاف قیمت بازار آزاد ارز و نیما در ماه‌های اخیر، عواملی هستند که می‌توانند منابع ارزی قابل تخصیص به واردات مواد اولیه را در ماه‌های آتی محدود کنند؛ بنابراین، افزایش محتمل نرخ ارز و کاهش تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه می‌تواند در ماه‌های آینده موجب تشدید محدودیت دسترسی به مواد اولیه تولید شود و به‌تبع آن، توقف روند بهبود بخش صنعت، محتمل خواهد بود.

شاخص مدیران خرید ترکیبی کل اقتصاد

آخرین نظرسنجی انجام شده در خصوص ایران، نشان می‌دهد که شاخص مدیران خرید کل اقتصاد در فروردین ۱۴۰۳، معادل ۳۹.۶ محاسبه شده است. این شاخص نشان می‌دهد که سطح فعالیت‌های اقتصادی در این ماه نسبت به ماه اسفند ۱۴۰۲، به‌طور مطلق، کاهش یافته است. بااین‌وجود، بعد از حذف اثر تعطیلات نوروزی (تعدیل فصلی)، این شاخص برای ماه فروردین معادل ۵۱.۵ برآورد شده است که بیانگر بهبود نسبی وضعیت اقتصاد کشور نسبت به ماه اسفند ۱۴۰۲ است.

شاخص «میزان تولید محصول یا ارائه خدمت» در ماه فروردین معادل ۲۷.۸ محاسبه شده که با حذف اثر فصلی (تعدیل فصلی)، معادل ۴۹.۰ برآورد شده است. این شاخص نشان می‌دهد که میزان تولید کالا‌ها و خدمات در این ماه، نسبت به اسفند ۱۴۰۲، حتی با حذف اثر تعطیلات نوروزی، به‌طور نسبی کاهش یافته است.

شاخص «موجودی مواد اولیه یا لوازم خریداری شده» در این ماه، پس از حذف اثر فصلی (تعدیل فصلی)، معادل ۴۹.۷ برآورد شده است که مؤید کاهش موجودی مواد اولیه نسبت به اسفند ۱۴۰۲ است.

شاخص «قیمت مواد اولیه یا لوازم خریداری شده» در این ماه، پس از حذف اثر فصلی (تعدیل فصلی)، معادل ۷۲.۳ برآورد شده است که بیانگر افزایش قابل‌توجه قیمت اولیه نسبت به اسفند ۱۴۰۲ است.

شاخص «میزان استخدام و به‌کارگیری نیروی انسانی» در ماه فروردین، پس از تعدیل فصلی، معادل ۵۲.۰ برآورد شده است. اگرچه روند این شاخص در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ بیانگر بهبود مستمر اشتغال در کشور است، اما شرایط برای همه سطوح مهارتی یکسان نیست، شواهد موجود و اظهارات فعالین اقتصادی حاکی از این است که تورم بالا و فشار‌های مداوم هزینه‌های زندگی، باعث بی‌میلی نیروی کار غیرماهر به اشتغال در سطوح دستمزد کنونی شده است که مشکلاتی جدی برای برخی از بخش‌های اقتصادی ایجاد کرده است.

شاخص «قیمت مواد اولیه یا لوازم خریداری شده» در این ماه، پس از تعدیل فصلی، معادل ۷۲.۳ برآورد شده است که بیشترین مقدار در بین تمام مؤلفه‌های شامخ کل اقتصاد است. لازم به ذکر است که در تمام ماه‌های سال ۱۴۰۲، این شاخص بالاتر از ۵۰ بوده است که بیانگر رشد مستمر قیمت مواد اولیه بوده است.

شاخص «قیمت محصولات تولیدشده یا خدمات ارائه شده» در این ماه، پس از تعدیل فصلی، معادل ۵۶.۳ برآورد شده است که بیانگر افزایش قیمت محصولات یا خدمات نهایی در این ماه نسبت به ماه اسفند سال ۱۴۰۲ است. به نظر می‌رسد که افزایش مداوم قیمت محصولات تولیدشده بیشتر ناشی از افزایش مستمر قیمت مواد اولیه است.

شاخص مدیران خرید بخش صنعت

بر اساس داده‌های به‌دست‌آمده از بنگاه‌های بخش صنعت، شاخص مدیران خرید بخش صنعت در فروردین ۱۴۰۳، معادل ۳۳.۵ محاسبه شده است. بعد از حذف اثر تعطیلات نوروزی (تعدیل فصلی)، این شاخص برای ماه فروردین معادل ۵۰.۲ برآورد شده است که بیانگر بهبود نسبی، اما بسیار اندک وضعیت کلی بخش صنعت نسبت به ماه اسفند ۱۴۰۲ است.

شاخص «مقدار تولید محصولات» در ماه فروردین معادل ۲۱.۳ محاسبه شده که پس از تعدیل فصلی، معادل ۴۷.۴ برآورد شده است. بر این اساس، می‌توان گفت که مقدار تولید محصولات در این ماه، نسبت به اسفند ۱۴۰۲، به‌طور نسبی کاهش یافته است. بررسی این شاخص در زیربخش‌های مختلف بخش صنعت نشان می‌دهد که از بین ۱۲ رشته فعالیت صنعتی، این شاخص برای ۸ رشته فعالیت کمتر از ۵۰ بوده است که نشان می‌دهد کاهش تولید در این ماه یک مسئله فراگیر در بخش صنعت است.

شاخص «موجودی مواد اولیه» در این ماه، پس از تعدیل فصلی، معادل ۴۸.۹ برآورد شده است که نشان‌دهنده کاهش نسبی موجودی مواد اولیه نسبت به اسفند ۱۴۰۲ است. بررسی این شاخص در زیربخش‌های مختلف بخش صنعت نشان می‌دهد که از بین ۱۲ رشته فعالیت صنعتی، این شاخص برای ۱۰ رشته فعالیت کمتر از ۵۰ بوده است.

شاخص «میزان استخدام و به‌کارگیری نیروی انسانی» در ماه فروردین، پس از تعدیل فصلی، معادل ۵۰.۴ برآورد شده است. روند این شاخص در سه ماه منتهی به فروردین ۱۴۰۳ بیانگر بهبود نسبی اشتغال در کشور است، بااین‌وجود، بنا به اظهار فعالین بخش صنعت، برخی از شرکت‌ها با عدم تمایل اشتغال نیروی کار به دلیل عدم تناسب حقوق و دستمزد با هزینه‌های زندگی روبرو هستند و برخی شرکت‌ها هم به دلیل عدم توان تأمین هزینه‌ها به‌خصوص با بالا رفتن نرخ ارز و افزایش قیمت نهاده‌ها، تعدیل نیرو داشته‌اند.

شاخص «قیمت خرید مواد اولیه» در این ماه، پس از تعدیل فصلی، معادل ۷۶.۹ برآورد شده است که بیانگر افزایش قابل‌توجه قیمت اولیه نسبت به اسفند ۱۴۰۲ است. لازم به ذکر است که در تمام ماه‌های سال ۱۴۰۲، این شاخص بالاتر از ۵۰ بوده است که نشان‌دهنده رشد فزآینده قیمت مواد اولیه است. تداوم این روند، خصوصاً با توجه به‌احتمال تشدید محدودیت دسترسی به مواد اولیه در ماه‌های آتی، می‌تواند به فشار هزینه در بخش صنعت منجر شود و تورم تولیدکننده را افزایش دهد. بررسی این شاخص در زیربخش‌های مختلف بخش صنعت نشان می‌دهد که این شاخص برای تمام ۱۲ رشته فعالیت صنعتی، بالاتر از ۵۰ بوده است.

شاخص «میزان صادرات کالا» در فروردین ۱۴۰۳، پس از حذف اثر فصلی، معادل ۴۸.۱ برآورد شده است که بیانگر کاهش نسبی صادرات کالا نسبت به اسفند ۱۴۰۲ است. بررسی این شاخص در زیربخش‌های مختلف بخش صنعت نشان می‌دهد که از بین ۱۲ رشته فعالیت صنعتی، این شاخص برای ۸ رشته فعالیت کمتر از ۵۰ بوده است.

شاخص «قیمت محصولات تولیدشده» در این ماه، پس از تعدیل فصلی، معادل ۶۴.۱ برآورد شده است که نشان‌دهنده افزایش قابل‌توجه قیمت محصولات در این ماه نسبت به ماه اسفند سال ۱۴۰۲ است. به نظر می‌رسد که افزایش مداوم قیمت محصولات تولیدشده بیشتر ناشی از افزایش فزآینده قیمت مواد اولیه است. افزایش قیمت نهاده‌ها، موجب فشار هزینه در سمت عرضه شده است. در چنین شرایطی برای جبران هزینه‌های تولید، قیمت محصولات تولیدشده نیز افزایش یافته و به‌این‌ترتیب شاخص «قیمت محصولات تولیدشده» نیز بیشترین مقدار ۱۱ ماهه اخیر را به ثبت رسانده است.

مشکلات اصلی از دید برخی از فعالان اقتصادی در فروردین ۱۴۰۳

- برخی از شرکت‌ها با عدم تمایل اشتغال نیروی کار به دلیل عدم تناسب حقوق و دستمزد و فشار بالای هزینه زندگی روبرو بودند و برخی هم به دلیل عدم توان شرکت‌ها برای تأمین هزینه‌ها به‌خصوص با بالا رفتن نرخ ارز و افزایش قیمت نهاده‌ها، تعدیل نیرو داشته‌اند.

- با توجه به افزایش روز‌های تعطیل (تعطیلات عید نوروز و ماه رمضان)، اکثر تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، از کاهش میزان تولید خود خبر دادند و نیز از افزایش قیمت مواد اولیه گلایه دارند.

- کاهش میزان ارز تخصیصی از سوی دولت به تولیدکنندگان برای واردات مواد اولیه نیز از مشکلات گزارش شده است.

- در چند مورد در تولید سیمان و صنایع فرآورده‌های نفت و گاز، تولیدکنندگان اعلام کردند که با افزایش ساعات کار به‌صورت شیفتی، میزان تولید بیشتر شده است.

دیگر خبرها

  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند